0692902922 office@itscorp.rs

Vaša bezbednost počinje ovde

KATEGORIJE PROIZVODA

Zaštita životne sredine

 

Zaštitne limenke, kontejneri, tankvane i sigurnosni ormari Justrite nude bezbedno skladištenje zapaljivih tečnosti za radna okruženja. Ove proizvodi smanjuju rizik od nezgoda i požara, štiteći ljude i rezultirajući bezbednijim radnim mestom.

Parking graničnici i usporivači brzine

Proizvodi za bezbednost vozila i kretanja Checkers proizvedeni su od visokokvalitetnih materijala i imaju inovativan dizajn koji ih čini idealnim za stvaranje bezbednog radnog okruženja.

Sigurnosni tuševi i stanice za ispiranje očiju

Hughes sigurnosni tuševi i stanice za ispiranje očiju koje nudi Justrite su dizajnirani da obezbede prvu liniju odbrane u slučaju prskanja ili prosipanja hemikalija.
Svako odlaganje u lečenju povređenog može dovesti do ozbiljnijih povreda sa dugoročnim posledicama.

Profesinalni otirači i ergonomsko-bezbedonosne podloge

Profesionalni ulazni otirači renomirane firme Notrax efikasno zadržavaju sitniju i krupniju nečistoću i sprečavaju unošenje vlage sa đonova u objekat. Ergonomsko-bezbednosne podloge se koriste za smanjenje umora na radnom mestu, za radnike koji stoje u istom položaju duže vreme.

Oprema za manuelno čišćenje 

 

Manuelno čišćenje prostorija je sigurno do sada neprevaziđen način održavanja higijene u poslovnim i stambenim prostorijama. Kod nas možete naći veliki izbor opreme za profesionalno čišćenje.

Ambalaža za medicinski otpad

 

Ambalaža za infektivni i farmaceutski otpad Eagle nudi bezbedno privremeno skladištenje opasnih materijala i upozoravaju radnike o potencijalnoj izloženosti opasnim patogenima.

Papirna konfekcija i dispenzeri

Naša papirna konfekcija omogućiće vašem biznisu visoke standarde higijene kroz naš širok asortiman robe, usluge i servisa najkvalitetnijih proizvođača na našem tržištu.

bezbednost_i_zdravlje_na_radu

Adresa

Dušana Jerkovića 15a

22320 Inđija

Srbija

Email

zeljko@itscorp.rs

office@itscorp.rs

stanisic69@gmail.com

Radno vreme:

ponedeljak – petak

09-17 h

Pišite nam:

7 + 14 =