0692902922 office@itscorp.rs

O NAMA

Firma ITS Corp doo je osnovana 15.05.2007. godine sa vizijom i ambicioznošću vlasnika da se pozicionira u području profesionalne hemije, papirne galanterije i prodaji otirača renomirane američke firme Notrax.
Od samog početka, poslovna politika firme jeste obezbeđenje kvaliteta, ispunjenje zahteva kupaca i zaštita životne sredine.
Firma uvodi ISO standard kao garanciju obezbeđenja kvaliteta.
Danas je ITS Corp izrastao u modernu firmu koja prati i osluškuje tržište i potrebe savremenog kupca. Bavi se prodajom profesionalne opreme i sredstava za održavanje higijene, ergonomsko – bezbedonosnih otirača, posuda za skladištenje opasnih i zapaljivih materija, sigurnosnih ormara, sigurnosnih tuševa za ispiranje očiju, posuda za farmaceutski i infektivni otpad renomiranih firmi: Justrite, Notrax, Eagle, Checkers, Hughes, Sall i dr.

 

 

 

CILJEVI

Vrhunski distributivni lanac, partnerski odnos sa kupcima, orijentacija ka kupcu i budućim tržištima temelj su našeg budućeg razvoja i usavršavanja. Mi želimo dugoročni partnerski odnos sa našim kupcima i sa našim dobavljačima.

Ciljevi naše kompanije idu u pravcu sveobuhvatne pozitivne korporativne kulture, koja će se prevashodno ogledati u ispunjenju ekoloških standarda kako sadašnjih tako i budućih, u društvenoj odgovornosti naše kompanije i motivaciji naših zaposlenih. Cilj ITS-CORP doo jeste novo znanje, inovacija, ideje koje će biti izvor konkurentske prednosti i razvoja same kompanije. 

“Saradnja sa firmom ITS Corp je bila vrlo profesionalna, ispoštovani rokovi i cene, svaka čast!”

Đorđe Petrović, vlasnik privatnog preduzeća LeoLi doo

Adresa

Dušana Jerkovića 15a

22320 Inđija

Srbija

Email

zeljko@itscorp.rs

office@itscorp.rs

stanisic69@gmail.com

Radno vreme:

ponedeljak – petak

09-17 h

Pišite nam:

13 + 8 =