0692902922 office@itscorp.rs

ERGONOMSKO – BEZBEDONOSNE PODLOGE

O PODLOGAMA

Svi teže idealnom radnom okruženju u svojoj firmi. Dezobarijera je prostirka za dezinfekciju stopala. Čisti i dezinfikuje cipele i čizme, čineći ih idealnim za ulaze i izlaze u sterilna okruženja. 

Radno okruženje i uslovi se razlikuju u zavisnosti od preduzeća i industrije. Efikasan raspored u fabrici može povećati efikasnost i smanjiti troškove. Notrax je kreirao nekoliko modularnih, linearnih i samostalnih serije prostirki protiv zamora koje su potpuno prilagodljive, utiču na smanjenje umora, povećanje produktivnosti i smanjenjuju rizik od mišićno-skeletnih poremećaja.

Notrax vam nudi trenutno najsavremenije podloge, a njihova dezobarijera je najkvalitetnija na tržištu.

dezobarijera

Ove podloge posebno su dizajnirane za industrijska postrojenja, radionice i poslovne prostore u kojima postoje opasnosti od električnog udara, izliva industrijskih ulja i hemikalija i pada teških predmeta.

Ergonomska vazdušasta struktura industrijskih podloga smanjuje osećaj umora, sprečava klizanje, ublažava padove i štiti pod od oštećenja.

Higijenski otirači i podloge se postavljaju u prostorije sa mokrim ili vlažnim podovima, poput kupatila, bazena i svlačionica. Rupičasta struktura omogućava prolazak i oticanje vode i  lakše održavanje higijene. Higijenske podloge takođe omogućavaju bezbedno i lako kretanje. Efikasni u bazenima, saunama, svlačionicama, kupatilima i drugim prostorima visokog nivoa prometa. 

Gumene podloge za prostorije sa hranom omogućavaju stabilno i udobno kretanje bez klizanja u prostorijama gde podna površina može biti mokra i zamašćena.

Vrlo kvalitetna gumena podloga namenjena za mokre prostore. Zbog svojih antikliznih karakteristika i drenažnih rupa, vrlo je praktična za upotrebu u kuhinjama, odnosno šankovima. Nizak profil ove podloge omogućava lak pristup kolicima.

Sanitrex dezobarijere, jedan od naših najprodavanijih proizvoda, čiste i dezinfikuju obuću, preporučeni su za ulaze u sve zone gde se dolazi u kontakt sa hranom ili na mestima gde sanitarni uslovi to zahtevaju. 

Dezobarijere, dezinfekcioni i antibakterijski otirači

Antibakterijski i dezinfekcioni otirači – dezobarijere  koriste se u prostorima koji zahtevaju izuzetno visok nivo higijene. Sadrže antibakterijski rastvor koji ubija mikroorganizme sa obuće.

Antistatik podloge koriste za zaštitu radnog mesta, zaposlenih i osetljive električne opreme. Antistatičke podne obloge su one koje omogućavaju provodljivost između osoba, mašina i tla i time obezbeđuju bezbedan tok elektrostatičkog naboja ka uzemljenju. 

Adresa

Dušana Jerkovića 15a

22320 Inđija

Srbija

Email

zeljko@itscorp.rs

office@itscorp.rs

stanisic69@gmail.com

Radno vreme:

ponedeljak – petak

09-17 h

Pišite nam:

3 + 6 =