Nekoliko reči o


Firma ITS-CORP d.o.o. je osnovana 15.05.2007. godine. Sa vizijom i ambiciožnoću vlasnika, firma ubrzano raste, proširuje svoj portfolio na područje profesionalne hemije, papirne galanterije i program otirača renomirane americke firme Notrax. Od samog početka, poslovna politika firme jeste obezbeđenje kvaliteta i ispunjenje zahteva kupaca.
U tom svetu ITS-CORP d.o.o. uvodi ISO standard kao garanciju obezbeđenja kvaliteta, a samim tim i zadovoljstvo kupaca. Oblast poslovanja ITS-CORP d.o.o. su sredstva i oprema za profesionalno održavanje higijene svetski poznatih brendova:
* TTS,
* Sprintus,
* Premijer,
* Gojo,
* Notrax,
* Tork,
* Jofel,
* Buzil,
* Purell,
* P+L
i drugi.

MISIJA


Naša misija je da svojom ponudom proizvoda i usluga izađemo  u susret sadašnjim i budućim potrebama naših kupaca, konstantno radeći na prepoznavanju i ispunjavanju  njihovih želja i zahteva. Uz stručnost i motivisanost naših radnika nastojimo da pružimo najbolju uslugu  našim potrošačima. Veoma nam je bitno da poslujemo pouzdano i odgovorno, garantujući na taj način održivi razvoj kompanije uz istovremeno stalno nastojanje da budemo najbolji partner našim potrošačima, dobavljačima, institucijama, i svim sadašnjim i potencijalnim saradnicima. O našem odgovornom poslovanju svedoči i  primena standarda ISO 9001, ISO14001 i HACCP.

VIZIJA


Vizija naše kompanije je da stvorimo svet u kom nema mesta nečistoći i bakterijama, da stvorimo svet čistoće, lepote i zdrave sredine.

NAŠ CILJ


Vrhunski distributivni lanac, partnerski odnos sa kupcima, orijentacija ka kupcu i budućim tržištima temelj su našeg budućeg razvoja i usavršavanja. Mi želimo dugoročni partnerski odnos sa našim kupcima i sa našim dobavljačima.Ciljevi naše kompanije idu u pravcu sveobuhvatne pozitivne korporativne kulture, koja će se prevashodno ogledati u ispunjenju ekoloških standarda kako sadašnjih tako i budućih, u društvenoj odgovornosti naše kompanije i motivaciji naših zaposlenih. Cilj ITS-CORP doo jeste novo znanje, inovacija, ideje koje će biti izvor konkurentske prednosti i razvoja same kompanije.

Kratak tekst opis

Kratak opis tekst

Kratak tekst opis